Familjesemester

Veckans finbesök har helt klart distreherat mitt bloggande. Men det tycker jag är en okej ursäkt, spenderar hellre tid med dem medans jag har dem hos mig. Fram tills igår har vi spenderat i Flagstaff. Där har jag, när jag inte haft skola och träning, guidat dem runt. Känns roligt att de har fått se och uppleva hur jag bor. Dessutom har de bjudit mig på mat varje dag, vilket inte heller varit helt fel.

Igår gjorde vi ett stats-byte, då vi bytte Arizona mot Nevada och Flagstaff mot Las Vegas. En uppgradering, med andra ord. Vi bor på ett hotell bara ett kvarter från Las Vegas huvudgata The Strip. Vädret idag har varit kanon, klarblå himmel och strax under 30-sträcket. Förmiddagen samlade vi krafter vid hotellpoolen. Krafter som sedan användes för att ta oss igenom den drygt 6 kilometer långa The Strip. In och ut på hotell, det ena mer imponerande än det andra. Casino, köpcenter, bowling, äventyrsbad, bergochdalbana, museer - ja ni fattar... Är svårt att sätta ord på Las Vegas. En gigantisk lekplats för vuxna som helt enkelt måste upplevas in real life. Har redan börjat smida planer inför nästa års 21-årsdag...
Bilduppladdningen verkar gå i dubbel slow-motion så de får komma i efterhand. Men nu har ni i alla fall fått en liten lägesrapport kära vänner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0