Hollywood by night

Det blev ett besök i Hollywood på lördagkvällen. Ska vara ärlig och säga att det inte imponerade särskilt mycket på mig. Visst var det trevligt att gå runt och titta på stjärnorna som är ingraverade i marken. Och visst fanns det endel muséer som var intressanta, men vi var både för trötta och snåla för att betala inträde. Ashton Kutcher och resten av hans kändis-kompisar lyste med sin frånvaro.
Vem är Walter Lantz?

Söndagsslappning vid hotell-poolen

Jenne fixade så att vi fick bo gratis på ett hotell precis vid Disney Land. Inte alls helt fel att somna in mellan vita lakan, äta frukost (=muffin, kakor, wienerbröd och andra snabba kolhydrater ala USA) och sedan lapa sol i några timmar.
En riktigt härlig helg var precis vad vi behövde. Kändes så jobbigt att åka tillbaka till Flagstaff att vi bestämde oss för att spendera våra lediga dagar under springbreak i Kalifornien istället för Las Vegas. Vilket innebär att vi är tillbaka redan nu på fredag. Då blir det Universal Studios och Santa Monica Beach.

Fick ännu en glad överraskning via posten idag. Ett försenat födelsedagspaket från Hanna, Frida, Linda och Olivia. Blir så rörd av deras fina omtanke. Fick kaviar, chaite, ett fint kort och underkläder. Ni tjejer är helt fantastiska, älskar er så djupt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0