Min första amerikanska fotbollsmatch

Igår var det första hemmamatchen för NAUs fotbollslag. Det ville vi såklart inte missa... och tydligen ingen annan heller. Tjenare, vilken stämning det var! Kön in till The Dome, där matchen spelades var 200 meter. Nästan alla var klädda NAUs blågula färger och det tjoades och chimmades som om det vore ett världsmästerskap. Otroligt att ett skollag i en stad ungefär lika liten som Växjö kan få så mycket uppmärksamhet. Idrotten har verkligen en helt annan status i USA jämfört med i Sverige. Det är verkligen inspirerande och motiverande.
The Dome är arenan där fotbollsmatchen spelas. Under konstgräset är det löparbanor och när fotollssäongen är slut blir det friidrottsarena. Ser framemot att få tävla där i vinter.
Igår natt fick Flagstaff besök av ett fruktansvärt åskväder. Jag var hos några kompisar i deras dorms när det brakade loss och fastnade där till 12 på natten. Det var ganska läskigt faktiskt. Tydligen omkommer 5 personer varje år här i Flagstaff på grund av att de träffas av blixtrar, vilket beror på den höga höjden. Så när det åskar är det förbjudet för oss att träna utomhus, vilket känns ganska sunt.
Lång kö av NAU-supportrar
Go Lumberjacks!!!

The Dome. Här spelas fotbollsmatcherna och när säsongen är slut förvandlas det till friidrottsarena.

Kommentarer
Postat av: Frida

Säger bara WOW!!!!!!!!!!

där inne vill jag med tävla :)

ballt att få se äkta amerikansk fotboll. ja hade nog inte fattat nånting iofs, hehe. Fred och kärlek min vän <3

2011-09-11 @ 23:03:05
Postat av: amanda

gud va häftigt Lisa!!!!! Som i en film! Mindre kul med åskan. HÅLL DIG INOMHUS!!! puss och kram

2011-09-12 @ 11:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0