Känslan av att skicka in en uppsats

PUUUUH!!! Äntligen i mål med min andra uppsats i engelska-klassen. Har varit en riktig pain in the as att skriva. Missförstod uppgiften och min första inlämning (den som inte betygsätts) var en katastrof. Men efter blod, svett och tårar plus stöd från min tutor lyckades jag fixa till en ganska hygglig andra inlämning (den betygsätts). Känns SÅ SKÖNT att jag rott i land det projektet. Tyvärr blir det ingen vila på pluggfronten, det ena avlöser det andra som följs av det tredje som... Bara anta utmaningen, som sagt.
Förövrigt har jag förstahalvan av denna dagen varit ganska kass men den blev succesivt bätte. Känns som att allt gått emot mig. Gick upp tidigare denna morgonen för att hinna skriva ut ett papper på biblioteket innan min klass började, men mailservern var nere så jag kunde inte komma åt dokumenten jag behövde. Dålig start! Direkt efter första klassen begav jag mig till träningen, stavhopp på schemat. Sidvinden idag var brutal, kändes som jag skulle flyga iväg mot bergstopparna. Lyckades trots besvärliga förhållande få till ett ganska lcykat halvt pass, innan ösregnet kom och hindrade mig från att hoppa vidare. Dålig träning! Väl hemma fick jag stressa med lunchen för att hinna till min nästa klass. På väg till klassen öppnade sig himlen för andra gången och dränkte mig.Lagom glad när jag kom inklampandes till lektionen kall och blöt. Dåligt väder!

Sen vände det. Jag träffade min tutor (studievägledare) i engelska och hon hjälpt mig få ihop de sista pusselbitarna i min uppsats. Därefter var det dags för dagens andra träning - styrkepass. Coach Duncans styrkepass är tuffa och jag tog ut mig rejält, vilket belönades med en härlig endorfinkick. Den kicken behövde jag för att ta mig igenom kvällen. Gjorde klart några läxor och gick på en studieutvecklande föreläsning med Coach.
Nu äntligen är det dags för några härliga timmars sömn innan klockan ringer 05.45 för gymnastik.
Godnatt Flagstaff och God morgon USA

Kommentarer
Postat av: Elli

Shit vad grym du är LIIIIISA! Vi måste verkligen ta en skype snart för uppdatering! När kan du???



Största kramen till dig min fina vän! <3

2011-10-05 @ 21:26:58
Postat av: Pappa

heter asse, men håller med Elli. Du är grym! Ha en fin dag !/Pa

2011-10-06 @ 08:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0