En kort helgsummering

Jag och Caroline har haft lägenheten för oss själva hela helgen och det har varit sååååå skönt. I lördags var vi riktigt duktiga och satt och pluggade i princip hela dagen. Gäller att bli färdig med allt plugg innan Thanksgiving. På tisdag åker jag till Florida!!!!! Som jag har längtat... Sol, värme, avkoppling, shopping och den absoluta höjdpunkten: Maja Kytömäki. Kan ju inte bli bättre liksom! Känner att både kropp och knopp behöver lite återhämtning.
Belöningen efter lördagens råplugg blev BIO, inte helt optippat Breaking Dawn. En skön avslutning på dagen, även om filmen var lite av en besvikelse. De två tidigare filmerna är mycket bättre enligt mig.
I lördags var det även släktkalas på Hordavägen. Det firade att Moffen var utskriven från sjukhuset och att Ica har födelsedag på tisdag. Pappa hade grillat och morfars syskon hade bakat bullar och kringlor. Blev lite lagom avundsjuk där jag satt med min keso. Fick i alla fall skypa med hela tjocka släkten, så det var himla trevligt.
Helgens glädjerus kom med posten i fredags. Ett brev från Världens Bästa Amanda, som just nu är på resande fot i Australien. Hon åkte i veckan och kommer inte vara hemma i Sverige när jag kommer. Känns ju såklart trist, för jag saknar henne himla mycket. Men å andra sidan är jag så himla glad för hennes skull och det äventyret som hon har framför sig. Tusen tack för ett superfint brev och gott godis!!! Det värmde själen min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0