Den svarta fredagens shoppingskörd

Dagen fick en kanonstart med en riktig amerkansk frulle bestående av scrambled eggs och pancakes. Därefter har vi varit i kontant rörelse hela dagen. Vi gick till en internationell mataffär där jag köpte kaviar. Tuberna jag fick av Högardharna försvann alldeles för fort. Nu ska jag förhoppningsvis klara de tre återstånde veckorna. Därefter traskade vi ner mot havet. Dock konstaterade vi att vinden var lite för stark och solen lite för frånvarande för en dag på stranden. Istället begav vi oss till en mall i närheten för att kriga med övriga shoppinggalningar. Idag är det nämligen Black Friday, årets största REA-dag i Amerika. Jag och Maja hade föreställt oss värsting-scenariot, men som tur var levde verkligheten inte riktigt upp till våra visualiseringar. Men REA var det ändå och där med också shopping. Fick en hel del julklappar köpta, så det är jag nöjd med. Känner mig mogen som kommit till stadiet i livet då jag tycker det är roligare att köpa presenter till andra än till mig själv. Fast det hindrade mig inte från att unna mig själv lite tillökning. Min kommande visa-räkning kommer inte vara vacker...
Den amerikanska frukosten grundade för hela dagen. Förutom en smoothiepaus i mallen har vi inte ätit någonting idag och inte har va varit hungriga heller. Vi konstaterade att det måste vara all shopping som höll oss alldeles för upptagna för att tänka på mat och känna hungerskänslor. Inte förrens vi kom hem och varvat ner kände vi hålet i magen (vilket är reparerat nu).
Maja fick ett superfint paket på posten idag. Hennes mor hade scrapbookat ihop en "värsta åka hem kalender" bestående av skumtomtar. Den räknar ner dagarna tills Maja åker hem och den har två tomtar för de dagar jag är här. Tycker det var så himla gulligt. En så klockren idé.
Shoppingskörden
A womans right to shoes                                         Värsta åka hem kalendern



Nu blir det filmmys och glass i sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0