Forsta offeciella dagen pa var recruiting-trip

Vilken dag!!!!! Oh tjena vad vi har haft roligt, over forvantan. Alla ar verkligen sa vanliga och oppna, ingen blyghet har inte. Har skrattat en hel del idag.

Dagen borjade med en campustour, da vi fick lite allman info om skolan. Sen akte vi till inomhusarenan och kollade pa tavlingen. Det var riktigt roligt att se dem tavla, dar snackar vi lagkansla. Ungefar som skol-SM i Sverige och da var detta bara en liten tavling. Sjukt motiverande!

Sedan at vi lunchtillsammans med nagra fran laget pa Wildflower. Pa eftermiddagen fick vi titta pa hur eleverna bodde i elevkorridorerna. Tva och tva i ganska sma rum. Eleverna bor oftast bara dar deras freshman-year, sedan pallar de inte mer. Men det ar en bra erfarenhet man borde uppleva pa College.

Middagen at vi pa en Grekisk resaturang, aven det kanontrevligt! Vi fick bland annat dansa grekisk dans och leka med eld. Klockan ar inte ens 21 har men vi ar ganska trotta pa grund av jetlagen (8 timmar efter)

Nu myser vi till det med te och cookies pa hotellrummet. Vi har det bra.

At lunch med ett gamg harliga friidrottare fran laget. Mycket skratt!

Formodligen den harligste bruden i laget!!!

Kommentarer
Postat av: Kristian pettersson

Helt rätt analys igen, ett år på dormatory för att lära sig var allt finns och att bo centralt. Året efter hittar man en egen lägenhet. Snart hoppas jag att ni ska till the Elk lodge, ni är inte vegetarianer väl...

2011-02-20 @ 08:02:44
Postat av: Lisa

Ja mer an ett ar skulle nog varken jag eller Carro klara av. Men ganska mysigt under en kortare tid. Ska kolla upp Elk lodge ;) Traffade Ed idag och han halsar!

2011-02-20 @ 15:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0