2000 meter over havet

Det har kommit jatte mycket sno har sa jag sprang pa ett rullband pa hotellets gym samtidigt som jag kollade pa amerikansk TV-reklam. Jag var ju tvungen att prova trana uthallighet pa hog hojd nar jag ar i loparmecka sa...
Flagstaff ligger over 2000 ovan havet och ar darmed optimalt for hoghojdtraning. Det tar ungefar tva veckor innan du vanjer dig vid hojden. Aven om jag tod det lugnt var det valdigt anstrangad och det tog ett tag att hamta andan efterat.

Kommentarer
Postat av: Kristian pettersson

Härliga dagar! Du känner av det jag värderar kanske högst hos "jänkarna", att ödmjukheten blandas med en attityd om att allting går.

PS Syster Erica fixade guldet i sista stöten, jag behöver en lång semester för att nerverna ska återhämta sig :-D

2011-02-21 @ 08:34:28
Postat av: mamma

Hej Lisa!

Vad kul att läsa om dig och Carro och allt häftigt ni får vara med om. Vi har precis vaknat hemma efter en kul helg i Sätrahallen. Erica var grym och som många gånger förr i utsatta lägen slog hon till med en rekordstöt i sista, häftigt! Björn och hans nya tjej kom förstås för sent för att få se det hela. Här hemma är det ruggigt kallt. I stockholm var det minus 20 och natten till lördagen gick värmesystemet sönder på hotellet. Vi vaknade i iskalla rum. Jag har läst din dagbok för moffen och han skrattade gott om det där med att han "tjockade ut" din reskassa. Sportlovet har börjat, Bea har sovit över hos Jessica, pappa jobbar och Erica och Viktor åker till hans morfar i morgon.

Sköt om Dig! Love you, mamma

2011-02-21 @ 10:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0