Påsklovet som gick

Så har jag uppplevt mitt sista påsklov.

Det har varit ett soligt och avkopplande lov. Har roat mig med träning, stek, skönt häng, kajakpaddling, grillning, hagbergarsläkten, lantzasläkten och ett färdigskrivet projektarbete. Det har med andra ord inte gått någon nöd på mig.

Och de 10 kommande dagarna kommer definitivt inte bli sämre. Träningsläger i Ali Cante väntar för Växjö FIG. Eftersom jag var i Thailand förra året är det två år sen jag senast var på träningsläger, ska bli roligt att åka ivåg igen. Ägna dagarna åt träning och underbar gemenskap, det är då friidrott är som allra bäst. Eftersom Ryan Air är jordens tjurigaste flygbolag får jag inte längre ta med mig mina stavar (vilket jag var lovad från början), ganska surt. Men får göra det bästa  av situationen och lägga mer fokus på sprint och benstyrka.

Fick ett trevligt mail från Coach Duncan igår. Han berättade att jag kommer ha fri tillgång till en riktig gymnastiklokal och gymnastiktränare i Flagstaff. Sjukt motiverande och spännande. Vill till Arizona NU (eller nej, jag har väldigt trevliga månader i Sverige framför mig)!!!

I onsdags fick jag ett annat trevligt samtal från Hyde Park. Londontjejen Frida ringde och överraskade mig, förgyllde definitvt min dag. Saknar min solstråle.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0